Forum Carlemany participa al lliurament dels premis anuals a la gestió de la seguretat 2017 CoashiQ

El passat 7 de juny, COASHIQ, va lliurar els premis anuals a la gestió de la Seguretat al Treball de indústria Química i afí, en un acte en el que van participar Marta Casacuberta , Directora dels Serveis Territorials de Treball, Asumptes Socials i Familia de Girona, i Joël Torcque, coordinador del grup de PRL del Fòrum Carlemany.  

Els Premis a la Gestió de la Seguretat COASHIQ, reconeixen la tasca d’aquelles empreses del sector que na assolit els millors valors de reducció de siniestralitat laboral durant el passat any. Enguany es van lliurar un total de 44 galardons repartits en tres categories: 6 diplomes a les emprses que han aconseguit els millors percentattges de reducció a l’índex de accidentalitat, 26 diplomes a les empreses que no han registrat cap accident, i 12 plaques per les empreses que han aconseguit mantenir aquest índex durant, al menys, tres anys consecutius.  

Joël Torcque, coordinador del grup de benchmarking de PRL va voler agrair a COASHIQ el seu paper com a referent nacional en materia de seguretat, fent constar que moltes de les empreses que integren Fòrum Carlemany són membres actius de COASHIQ des de fa anys.