Empreses Sòcies

Ja són 100 les empreses de diversos sectors de la província de Girona que han decidit formar part del Fòrum Carlemany. Totes elles són representades per membres que participen en alguns dels Grups de Benchmarking amb l’objectiu de compartir experiències per la millora contínua de les seves organitzacions.

ACCIÓ és l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i compta amb una xarxa de 40 oficines arreu del món.

Grup empresarial fundat el 1897, dedicat a la comercialització d’energia elèctrica (Agrienergia), la seva distribució (Agrienergia Elèctrica), la producció de farina (Farinera Coromina) i l’àmbit sociocultural (Fundació Lluís Coromina).

Grup tèxtil espanyol de capital privat fundat el 1968 especialitzat en la fabricació de fil sintètic.

Empresa dedicada des de 1983 al sector de la automatitzacio i control de procesos industrials.

Disseny i fabricació de vàlvules per la industria química, petroquímica i gas.

Especialistes en la venda de mobles per a exteriors. Fabricant de gandules, para-sols, sofàs, taules i cadires per a exteriors.

Empresa comercialitzadora d’energia elèctrica. Forma part del grup empresarial Bassols, que va iniciar la seva activitat elèctrica l’any 1905.

Empresa especialitzada en la investigació, fabricació i comercialització d’ingredients i additius destinats al sector de l’alimentació.

Especialistes en dissenyar i construir estructures singulars, façanes i tancaments complexos amb vidre, acer, alumini, fibra de carboni i altres materials d’alta tecnologia.

Empresa familiar especialitzada de la higiène tèxtil des de 1940. Alta vocació i personalitzció de servei, ens dirigim al sector de la hostaleria i uniformitat amb servei integral.

Empresa familiar dedicada a la torrefacció i comercialització de productes i sistemes vinculats amb el cafè.

El càmping Castell Montgrí, inaugurat l’any 1973, té una superfície de més de 26 hectàrees. El càmping forma part del grup Mascort.

Xarxa immobiliària integrada per professionals amb llarga trajectòria i reconegut prestigi nascuda l’any 1.990

Especialista en solucions de maquinària per a la industria de la conversió de l’envàs flexible.

Disseny, desenvolupament i producció d’estructures avançades de materials compòsits per els sectors espai, aeronàutica i indústria.

Industria química dedicada a la producció d’especialitats químiques per a la indústria manufacturera s nivell mundial.

Constructora moderna i compromesa, tant d’obra civil com d’edificació, implantada a la totalitat del territorio espanyol i que ja ha iniciat la seva expansió a l’exterior.

Especialitzats en temes fiscals, contenciosos, laborals i mercantils, assessorament en fiscalitat corporativa, planificacions fiscals i reestructuracions empresarials.

Dermavision Solutions ha desenvolupat un nou dispositiu mèdic per millorar la detecció precoç del càncer de melanoma, fent servir intel·ligència artificial i robòtica.

Empresa que lloga pisos per habitacions oferint una gestió integral: valoració de l’immoble, buscar inquilins, redactar contractes i resoldre possibles incidències.

Distribució de productes i maquinària per a la neteja industrial.

Grup d’empreses enfocat a l’enginyeria (Ditecsa) , execució d’instal·lacions i manteniments (Ginstalnou), i a solucions d’estalvi energètic (Audit Energia).

Fabricació integral d’elements de fixació i tornilleria d’alta resistència. Subminstrament a fabricants de la indústria d’automoció i de la indústria en general.
Enginyeria forestal i mediambiental que redescobreix a la societat el territori i que té la vocació de convertir en benefici, l’equilibri entre la propietat, el medi natural i la societat.

Empresa especialitzada en el disseny, producció, distribució i innovació de bombes, sistemes i equips de gestió de l’aigua pel sector domèstic i residencial.

Proveïdor de tecnologia innovadora a les empreses per tal de donar resposta a les seves necessitats d’innovació.

Marca líder en fabricació de gomes d’esborrar i un referent internacional en artícles de paperería, oficina, escolars i per belles arts.

Líders mundials en paper i autoadhesius. Especialistes en la producció de papers especials per embalatge, gràfics, impressió i art i la conversió de paper i altres materials en solucions autoadhesives.

Frillémena, S.A. és una empresa familiar, dedicada des de l’any 1.981 a l’activitat de magatzem frigorífic.

Escorxador i sala d’especejament de carn de porc que forma part del Grup Agroalimentari Carni. Més de 70 anys en el sector porcí, mantenint la tradició familiar i apostant per la qualitat i la millora contínua.

Fabricants de Patates Xips, Snacks i Fruits Secs amb marca pròpia (800 referències) i distribuïdors de marques externes d’empreses consolidades.

Entitat privada sense ànim de lucre que vol fomentar la creativitat i la innovació en l’àmbit educatiu i familiar.

Empresa dedicada a la fabricació de Galetes, fundada el 1908 i amb seu a  Santa Coloma de Farners.

Més de 25 anys al sector del pernil, som experts en restauració i distribució de productes selectes.

Estudi de disseny expert en branding per a companyies i organitzacions, packaging per a marques de gran consum i comunicació empresarial.

Especialistes en planificació, assessorament i gestió del patrimoni financer per a particulars, fundacions, grups familiars i empreses.

Club de futbol de referència de les comarques gironines fundat el juliol de 1930, el qual va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió.

Ofereixen suport professional a través d’un equilibri entre la prestació d’un servei professional adequat i el suport a l’evolució empresarial dels seus clients.

Experts en la distribució de fruita i verdura espanyola als països del nord d’Europa. Disposen d’un amplíssim catàleg de productes.

Empresa líder en l’automoció a la província de Girona. Concessionari oficial de Citroen, Toyota, Jeep y Alfa Romeo entre altres marques.

Operador logístic de serveis de transport per carretera amb delegacions a Girona i Valls.

Dedicada al transport, a la construcció pública i privada, al manteniment de zones públiques i a la construcció i venda de productes per a piscines.

El primer grup turístic de Catalunya, líders i de referència especialitzada en productes i serveis per a l’hostaleria, la restauració, les col·lectivitats i l’empresa.

És un dels principals referents comercials i de serveis a la zona fronterera de La Jonquera i El Portús.

Empresa especialitzada en Software Empresarial amb més de 20 anys al sector i una amplia experiència en implantacions amb SAP Business One.

Proveïdor líder a l’oficina i els mercats escolars. Fabricants d’una àmplia gamma de productes de consum i amb marques mundials com Elba i Oxford.

Dedicada a la producció de caramels de goma i gels dolços. Exporta a pràcticament tots els països de la UE i és Líder al mercat espanyol de caramels.

Empresa farmacèutica biotecnològica enfocada en la prevenció per a la salut animal i humana, amb una àmplia gamma de vacunes altament innovadores i un servei de diagnòstic avançat.

Hotel Ultonia i Gran Ultonia. Operen al centre de Girona des de 1962.

Fabricant líder i amb gran experiència del sector dels panells aïllants sándwich i sistemes constructius per a tancaments metàlics.

Empresa especialitzada en visió artificial per la indústria. Creem sistemes basats en intel·ligència artificial per automatitzar qualsevol control de qualitat.

Format per un grup d’empreses especialitzades en el sector de les Tecnologies de la infomració i de la Comunicació TIC, oferint així un servei més eficient i aportant un gran valor afegit a la companyia.
Empresa d’investigació fabricant del producte INSYLO. INSYLO és una plataforma de cadena de subministrament de IO que permet el control remot de les sitges de les granges de bestiar i l’optimització de la seva logística.

Dedicada al disseny, fabricació i comercialització de vehicles submarins autònoms (AUVs), les seves components i productes afins. Nascuda l’any 2016, té les seves instal·lacions al Parc Científic i Tecnològic i compta amb 11 treballadors

Kave Home és una empresa de creació, desenvolupament i distribució de mobles, complements i articles de descans, expandint-se a nivell internacional.

Indústria càrnica familiar fundada el 1917 a Campllong. Referent a nivell nacional de l’alta xarcuteria, especialitzada en l’elaboració de pernil cuit i gall dindi, així com en la producció d’embotits curats. Compta amb quatre marques, una de les quals és la seva marca vegetal AlterVego.

Desenvolupament de negocis, especialment d’expansió internacional.

Negoci familiar basat en més d’un segle de tradició avícola, productor principal de les comarques gironines i un dels líders a Catalunya.

Empresa dedicada a la venta de productes 100% naturals, sense transgènics ni additius: begudes naturals sense ingredients d’origen vegetal.

Empresa especialitzada en la distribució i transformació de productes siderúrgics, així com en el subministrament de materials per a a la producció, el manteniment i la seguretat a l’àmbit industrial.

Empresa especialitzada en la distribució i transformació de productes siderúrgics, així com en el subministrament de materials per a a la producció, el manteniment i la seguretat a l’àmbit industrial.

Empresa líder en serveis professionals de recursos humans i en solucions en l’àrea de captació de talent a Catalunya.

Empresa especialitzada en instal·lacions industrials i el seu manteniment, i en l’automatització de la producció, robòtica col·laborativa i Ciberseguretat Industrial.

Grup de referència dins el sector de la distribució i el gran consumo a Espanya, i amb presència internacional.

Associació científica internacional per a la salut laboral i ambiental en la producció i ús de productes químics. Té una pertinença mundial.

Empresa líder en tecnologia i fabricació de línies completes claus-en-mà per a l’elaboració de productes carnis.

MIMASA ofereix solucions a mida per al sector de la indústria alimentària, maquinària de procés i sistemes per al rentat, higienització i assecat de tot tipus.

Dedicada a l’extracció i micronització de minerals com a càrregues, fillers i extenders per a la indústria.

Millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties neurològiques, com epilèpsia i Alzheimer, amb dispositius portables i intel·ligència artificial.

Tercera generació  de la família que es dedica al cultiu de pomes a l’Empordà. El 2016, després de 4 anys de recerca.

Firma internacional francesa de moda per a dones.

Àmplia gamma de pernils i embotits, cuits i curats, carns fresques i plats preparats. Neix a Olot, amb amor per la tradició i les ganes d’innovar per millorar cada dia.

Fundada l’any 1982, és una empresa dedicada a l’elaboració i comercialització de taps per a vins escumosos i suro.

Dedicada al sector de les arts gràfiques, concretament dins del món del cartró. Treballa tot el procés de fabricació d’una caixa.

El PGA Catalunya Resort és una combinació d’un golf de primera categoria, un hotel reconegut internacionalment i d’una arquitectura contemporània.

Fabricació i muntatge d’elements prefabricats per a la contrucció industrialitzada.

Empresa de Girona especialitzada en la comercialització de peix i marisc de tot tipus, i també congelats excepcionals.

Companyia amb una llarga trajectòria com a fabricant de menatge, sistemes d’emmagatzematge, transport i petit equip que dóna un servei transversal al canal Horeca.

Empresa dedicada a productes innovadors en aplicacions de panadería, pastissería i xocolata per a artesans, industrials, retail i canal horeca.

Empresa fundada a Girona l’any 1948 dedicada a la climatització i refrigeració industrial.

Empresa especialitzada en serralleria, seguretat i serralleria d’automoció.

Especialitzada en el desenvolupament i en la fabricació de solucions pel repintat, la reparació i la fixació en els sectors de l’automòbil, la indústria, la construcció, etc.

Companyia dedicada a la impressió de productes en rotativa d’alta qualitat heatset i coldset amb un alt grau d’automatització.

Principal productor mundial de gelatina i pèptids de col·lagen a través d’operacions d’última generació amb un compromís de qualitat, seguretat i sostenibilitat.

A Sant Dalmai som experts en càrnics i formatges des de 1964. Tradició i experiència ens avalen per oferir un producte de qualitat i adaptat a les necessitats de cada client.

Empresa dedicada a la distribució de producte semielaborat i matèries primes per a l’elaboració de pa i pastissos.

Empresa de serveis especialitzats en el manteniment integral d’instal·lacions adaptats a les necessitats de cada client.

Sixtemia és un estudi especialitzat en desenvolupar aplicacions mòbils (Apps) natives per a dispositius iOS (iPhone / iPad) i Android (Smartphones / Tablets).

Dedicada a la fabricació i comercialització de sistemes de ventilació per entorns domèstics, comercials i industrials.

Empresa dedicada al desenvolupament, producció i comercialització de reactius de diagnòstic clínic.

Especialistes en equipacions de ciclisme personalitzades, casual, running i triatló. Un firma que es situa amb una creixent quota de mercat a nivell estatal.

Fabricant de portes hermètiques per a la indústria des de 1921 mitjançant una gama de productes d’alta qualitat i rendiment.

Assessorament i gestió de PIMES en les àrees fiscal, laboral, comptable, legal, auditoria, gestió de qualitat-ISO, rrhh, tràmits, protecció de dades, assegurances, etc.

Tecalum Industrial està especialitzada en la fabricació de productes d’alumini per el sector industrial.

Empresa familiar amb una trajectòria de 30 anys en el sector dels sistemes de seguretat.

Institució pública que s’integra en el sistema d’universitats públiques catalanes, excel·leix en la docència i en la recerca i participa en el progrés i el desenvolupament de la societat.

Empresa familiar amb el capital exclusivament gironí dedicada a la gestió de supermercats propis de proximitat.

Empresa especialitzada en la manufactura de filats d’alta qualitat mitjançant el sistema open end.

Aplicació per trobar les millors rutes a l’aire lliure per a excursions de senderisme a la muntanya, itineraris de tours en bici, voltes en MTB i fins a 70 tipus d’activitats.

Empresa dedicada a la construcció industrial i obra pública, amb seu al Polígon de Les Ferreries de Campllong (Girona).

Empresa dedicada al disseny de mobiliari urbà d’acer, fusta i formigó. Pensats per participar en els projectes més ambiciosos.