Empreses Sòcies

Empreses Sòcies

Ja són 100 les empreses de diversos sectors de la província de Girona que han decidit formar part del Fòrum Carlemany. Totes elles són representades per membres que participen en alguns dels Grups de Benchmarking amb l’objectiu de compartir experiències per la millora contínua de les seves organitzacions.

Acció

ACCIÓ és l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i compta amb una xarxa de 40 oficines arreu del món.

Grup Agrienergia

Grup empresarial fundat el 1897, dedicat a la comercialització d’energia elèctrica (Agrienergia), la seva distribució (Agrienergia Elèctrica), la producció de farina (Farinera Coromina) i l’àmbit sociocultural (Fundació Lluís Coromina).

Antex

Grup tèxtil espanyol de capital privat fundat el 1968 especialitzat en la fabricació de fil sintètic.

Augi

Empresa dedicada des de 1983 al sector de la automatitzacio i control de procesos industrials.

Bac Valves

Disseny i fabricació de vàlvules per la industria química, petroquímica i gas.

Balliu Export

Especialistes en la venda de mobles per a exteriors. Fabricant de gandules, para-sols, sofàs, taules i cadires per a exteriors.

Bàsquet Girona

El Club Bàsquet Girona és formació, comunitat, entreteniment i sobretot, sostenibilitat social, mediambiental i econòmica.

Bassols

Empresa comercialitzadora d'energia elèctrica. Forma part del grup empresarial Bassols, que va iniciar la seva activitat elèctrica l'any 1905.

BDF NATURAL INGREDIENTS

Empresa especialitzada en la investigació, fabricació i comercialització d’ingredients i additius destinats al sector de l’alimentació.

BELLAPART

Especialistes en dissenyar i construir estructures singulars, façanes i tancaments complexos amb vidre, acer, alumini, fibra de carboni i altres materials d’alta tecnologia.

Boadella Grup

Grup Boadella, més de 40 anys d’experiència en el mercat de la distribució: de maquinària agrícola, industrial i de camions.

BUGADERIA NÚRIA

Empresa familiar especialitzada de la higiène tèxtil des de 1940. Alta vocació i personalitzció de servei, ens dirigim al sector de la hostaleria i uniformitat amb servei integral.

CAFÈS CORNELLÀ

Empresa familiar dedicada a la torrefacció i comercialització de productes i sistemes vinculats amb el cafè.

CAMIRAL GOLF & WELLNESS

El PGA Catalunya Resort és una combinació d’un golf de primera categoria, un hotel reconegut internacionalment i d’una arquitectura contemporània.

CEIGRUP – FINQUES COMPANY

Xarxa immobiliària integrada per professionals amb llarga trajectòria i reconegut prestigi nascuda l’any 1.990

COMEXI GROUP

Especialista en solucions de maquinària per a la industria de la conversió de l’envàs flexible.

COMPOXI

Disseny, desenvolupament i producció d’estructures avançades de materials compòsits per els sectors espai, aeronàutica i indústria.

CONCENTROL

Industria química dedicada a la producció d’especialitats químiques per a la indústria manufacturera s nivell mundial.

CONSTRUCCIONS RUBAU. SA

Constructora moderna i compromesa, tant d’obra civil com d’edificació, implantada a la totalitat del territorio espanyol i que ja ha iniciat la seva expansió a l’exterior.

CUATRECASAS

Especialitzats en temes fiscals, contenciosos, laborals i mercantils, assessorament en fiscalitat corporativa, planificacions fiscals i reestructuracions empresarials.

DE PISO EN PISO

Empresa que lloga pisos per habitacions oferint una gestió integral: valoració de l’immoble, buscar inquilins, redactar contractes i resoldre possibles incidències.

DERMAVISION

Dermavision Solutions ha desenvolupat un nou dispositiu mèdic per millorar la detecció precoç del càncer de melanoma, fent servir intel·ligència artificial i robòtica.

DIBOSCH

Distribució de productes i maquinària per a la neteja industrial.

DITECSA

Grup d’empreses enfocat a l’enginyeria (Ditecsa) , execució d’instal·lacions i manteniments (Ginstalnou), i a solucions d’estalvi energètic (Audit Energia).

DITECSA

Fabricació integral d’elements de fixació i tornilleria d’alta resistència. Subminstrament a fabricants de la indústria d’automoció i de la indústria en general.

ESPA 2025

Empresa especialitzada en el disseny, producció, distribució i innovació de bombes, sistemes i equips de gestió de l’aigua pel sector domèstic i residencial.

EURECAT

Proveïdor de tecnologia innovadora a les empreses per tal de donar resposta a les seves necessitats d’innovació.

FACTIS (MILAN)

Marca líder en fabricació de gomes d’esborrar i un referent internacional en artícles de paperería, oficina, escolars i per belles arts.

FEDRIGONI

Líders mundials en paper i autoadhesius. Especialistes en la producció de papers especials per embalatge, gràfics, impressió i art i la conversió de paper i altres materials en solucions autoadhesives.

FRILLEMENA

Frillémena, S.A. és una empresa familiar, dedicada des de l’any 1.981 a l’activitat de magatzem frigorífic.

FRISELVA

Escorxador i sala d’especejament de carn de porc que forma part del Grup Agroalimentari Carni. Més de 70 anys en el sector porcí, mantenint la tradició familiar i apostant per la qualitat i la millora contínua.

FRIT RAVICH

Fabricants de Patates Xips, Snacks i Fruits Secs amb marca pròpia (800 referències) i distribuïdors de marques externes d’empreses consolidades.

FUNDACIÓ PER LA CREATIVACIÓ

Entitat privada sense ànim de lucre que vol fomentar la creativitat i la innovació en l’àmbit educatiu i familiar.

Fundació Salut Empordà

Organització compromesa a millorar la salut i el benestar de les persones i de la comunitat mitjançant l'atenció sanitària, l'atenció social, la docència i la recerca.

GALETES TRIAS

Empresa dedicada a la fabricació de Galetes, fundada el 1908 i amb seu a Santa Coloma de Farners.

GASTRONOMIC GRUP

Més de 25 anys al sector del pernil, som experts en restauració i distribució de productes selectes.

GINVEST

Especialistes en planificació, assessorament i gestió del patrimoni financer per a particulars, fundacions, grups familiars i empreses.

GIRONA FUTBOL CLUB

Club de futbol de referència de les comarques gironines fundat el juliol de 1930, el qual va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió.

GIROPES

Empresa amb gran recorregut durant anys amb projectes i serveis donant solució a totes les necessitats en el món del pesatge

GPM AUDITORS ASSOCIATS

Ofereixen suport professional a través d’un equilibri entre la prestació d’un servei professional adequat i el suport a l’evolució empresarial dels seus clients.

GREENFOOD IBERICA

Experts en la distribució de fruita i verdura espanyola als països del nord d’Europa. Disposen d’un amplíssim catàleg de productes.

GRUP ANDREU

Empresa líder en l’automoció a la província de Girona. Concessionari oficial de Citroen, Toyota, Jeep y Alfa Romeo entre altres marques.

GRUP CALSINA CARRÉ

Operador logístic de serveis de transport per carretera amb delegacions a Girona i Valls.

GRUP DABAU

Dedicada al transport, a la construcció pública i privada, al manteniment de zones públiques i a la construcció i venda de productes per a piscines.

GRUP SERHS

El primer grup turístic de Catalunya, líders i de referència especialitzada en productes i serveis per a l’hostaleria, la restauració, les col·lectivitats i l’empresa.

GRUP TRAMUNTANA

És un dels principals referents comercials i de serveis a la zona fronterera de La Jonquera i El Portús.

GSP

Empresa especialitzada en Software Empresarial amb més de 20 anys al sector i una amplia experiència en implantacions amb SAP Business One.

HAMELIN BRANDS, S.L.U.

Proveïdor líder a l’oficina i els mercats escolars. Fabricants d’una àmplia gamma de productes de consum i amb marques mundials com Elba i Oxford.

HARIBO

Dedicada a la producció de caramels de goma i gels dolços. Exporta a pràcticament tots els països de la UE i és Líder al mercat espanyol de caramels.

HIPRA

Empresa farmacèutica biotecnològica enfocada en la prevenció per a la salut animal i humana, amb una àmplia gamma de vacunes altament innovadores i un servei de diagnòstic avançat.

HOTELS ULTONIA

Hotel Ultonia i Gran Ultonia. Operen al centre de Girona des de 1962.

HURRE IBERICA

Fabricant líder i amb gran experiència del sector dels panells aïllants sándwich i sistemes constructius per a tancaments metàlics.

INDEEP VISION

Empresa especialitzada en visió artificial per la indústria. Creem sistemes basats en intel·ligència artificial per automatitzar qualsevol control de qualitat.

INFOSELF GROUP

Format per un grup d’empreses especialitzades en el sector de les Tecnologies de la infomració i de la Comunicació TIC, oferint així un servei més eficient i aportant un gran valor afegit a la companyia.

INOXPA

Líder mundial en la fabricació i comercialització de processos i serveis en les indústries alimentària, làctia, cosmètica i farmacèutica.

INSYLO

Empresa d’investigació fabricant del producte INSYLO. INSYLO és una plataforma de cadena de subministrament de IO que permet el control remot de les sitges de les granges de bestiar i l’optimització de la seva logística.

INTEPLAST

Empresa especialitzada en el disseny i fabricació de solucions tècniques basades en plàstics pel sector mèdic, industrial i automoció.

IQUA

Dedicada al disseny, fabricació i comercialització de vehicles submarins autònoms (AUVs), les seves components i productes afins. Nascuda l’any 2016, té les seves instal·lacions al Parc Científic i Tecnològic i compta amb 11 treballadors

KAVE HOME

Kave Home és una empresa de creació, desenvolupament i distribució de mobles, complements i articles de descans, expandint-se a nivell internacional.

LA SELVA

Indústria càrnica familiar fundada el 1917 a Campllong. Referent a nivell nacional de l’alta xarcuteria, especialitzada en l’elaboració de pernil cuit i gall dindi, així com en la producció d’embotits curats. Compta amb quatre marques, una de les quals és la seva marca vegetal AlterVego.

LIDEROU

Negoci familiar basat en més d’un segle de tradició avícola, productor principal de les comarques gironines i un dels líders a Catalunya.

LIQUATS VEGETALS

Empresa dedicada a la venta de productes 100% naturals, sense transgènics ni additius: begudes naturals sense ingredients d’origen vegetal.

LOUIS VUITTON

Empresa dedicada a l’artesania del cuir a través de la creació, industrialització i fabricació de productes de marroquineria i accessoris de cuir d’alta qualitat pel món del luxe.

MANXA

Empresa especialitzada en la distribució i transformació de productes siderúrgics, així com en el subministrament de materials per a a la producció, el manteniment i la seguretat a l’àmbit industrial.

MARLEX HUMAN CAPITAL

Empresa líder en serveis professionals de recursos humans i en solucions en l’àrea de captació de talent a Catalunya

MASALÓ

Empresa especialitzada en instal·lacions industrials i el seu manteniment, i en l’automatització de la producció, robòtica col·laborativa i Ciberseguretat Industrial.

MASOLIVERGRUP

Grup de referència dins el sector de la distribució i el gran consumo a Espanya, i amb presència internacional..

MEDICHEM

Associació científica internacional per a la salut laboral i ambiental en la producció i ús de productes químics. Té una pertinença mundial.

METALQUIMIA

Empresa líder en tecnologia i fabricació de línies completes claus-en-mà per a l’elaboració de productes carnis.

MIMASA

MIMASA ofereix solucions a mida per al sector de la indústria alimentària, maquinària de procés i sistemes per al rentat, higienització i assecat de tot tipus.

MINERALIA

Dedicada a l’extracció i micronització de minerals com a càrregues, fillers i extenders per a la indústria.

Mitica

L'empresa especialitzada en la creació, creixement i projecció de la teva marca: Branding i Mk Digital. Una marca memorable, única, MITICA.

MJN NEUROSERVEIS

Millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties neurològiques, com epilèpsia i Alzheimer, amb dispositius portables i intel·ligència artificial.

MOOMA

Tercera generació de la família que es dedica al cultiu de pomes a l’Empordà. El 2016, després de 4 anys de recerca.

Moragas

Empresa especialitzada en els serveis de Transport de càrregues paletitzades, gestió d'expedicions, emmegatzematge de producte acabat i manipulació de tot tipus de materials PLV .

Mycheftool

Mycheftool ofereix una app per a la gestió del teu negoci de restauració, des de qualsevol lloc, unificant-ne totes les àrees. Des de la recepció de comandes, la compra directa de productes i els cobraments ràpids de TOT.

NAF NAF (NCK)

Firma internacional francesa de moda per a dones.

NOEL ALIMENTARIA

Àmplia gamma de pernils i embotits, cuits i curats, carns fresques i plats preparats. Neix a Olot, amb amor per la tradició i les ganes d’innovar per millorar cada dia.

OLLER

Fundada l’any 1982, és una empresa dedicada a l’elaboració i comercialització de taps per a vins escumosos i suro.

ONDULATS CATALANS

Dedicada al sector de les arts gràfiques, concretament dins del món del cartró. Treballa tot el procés de fabricació d’una caixa.

PREFABRICATS PLANAS

Fabricació i muntatge d’elements prefabricats per a la contrucció industrialitzada.

PUIGNAU

Empresa de Girona especialitzada en la comercialització de peix i marisc de tot tipus, i també congelats excepcionals.

PUJADAS

Companyia amb una llarga trajectòria com a fabricant de menatge, sistemes d’emmagatzematge, transport i petit equip que dóna un servei transversal al canal Horeca.

PURATOS

Empresa dedicada a productes innovadors en aplicacions de panadería, pastissería i xocolata per a artesans, industrials, retail i canal horeca.

REFRICA

Empresa fundada a Girona l’any 1948 dedicada a la climatització i refrigeració industrial.

RIGAU

Empresa especialitzada en serralleria, seguretat i serralleria d’automoció.

ROBERLO

Especialitzada en el desenvolupament i en la fabricació de solucions pel repintat, la reparació i la fixació en els sectors de l’automòbil, la indústria, la construcció, etc.

ROTIMPRES

Companyia dedicada a la impressió de productes en rotativa d’alta qualitat heatset i coldset amb un alt grau d’automatització.

ROUSSELOT

Principal productor mundial de gelatina i pèptids de col·lagen a través d’operacions d’última generació amb un compromís de qualitat, seguretat i sostenibilitat.

SANT DALMAI S.A.

A Sant Dalmai som experts en càrnics i formatges des de 1964. Tradició i experiència ens avalen per oferir un producte de qualitat i adaptat a les necessitats de cada client.

SARRATS FLEQUERA

Empresa dedicada a la distribució de producte semielaborat i matèries primes per a l’elaboració de pa i pastissos.

SIXTEMIA

Sixtemia és un estudi especialitzat en desenvolupar aplicacions mòbils (Apps) natives per a dispositius iOS (iPhone / iPad) i Android (Smartphones / Tablets).

SOLER & PALAU

Dedicada a la fabricació i comercialització de sistemes de ventilació per entorns domèstics, comercials i industrials.

SPINREACT

Empresa dedicada al desenvolupament, producció i comercialització de reactius de diagnòstic clínic.

TACTIC

Especialistes en equipacions de ciclisme personalitzades, casual, running i triatló. Un firma que es situa amb una creixent quota de mercat a nivell estatal.

TANÉ HERMETIC

Fabricant de portes hermètiques per a la indústria des de 1921 mitjançant una gama de productes d’alta qualitat i rendiment.

TAX

Assessorament i gestió de PIMES en les àrees fiscal, laboral, comptable, legal, auditoria, gestió de qualitat-ISO, rrhh, tràmits, protecció de dades, assegurances, etc.

TECALUM

Tecalum Industrial està especialitzada en la fabricació de productes d’alumini per el sector industrial.

TELECTA

Empresa familiar amb una trajectòria de 30 anys en el sector dels sistemes de seguretat.

TONI PONS

Toni Pons, experts en calçat des de 1946 i líders en l'elaboració artesanal d'espardenyes, un producte amb denominació d'origen molt vinculat a l'estil de vida de la costa mediterrània espanyola, que demostra que comoditat i estil no són conceptes contraris.

TQ EUROCREDIT

TQ EUROCREDIT és un fons de deute especialitzat en finançament i inversió alternativa per a empreses.Ofereix solucions financeres alternatives a la banca.

UNIVERSITAT DE GIRONA (UDG)

Institució pública que s’integra en el sistema d’universitats públiques catalanes, excel·leix en la docència i en la recerca i participa en el progrés i el desenvolupament de la societat.

VALVI ALIMENTACIÓ I SERVEIS

Empresa familiar amb el capital exclusivament gironí dedicada a la gestió de supermercats propis de proximitat.

VILARRASA

Empresa especialitzada en la manufactura de filats d’alta qualitat mitjançant el sistema open end.

WIKILOC

Aplicació per trobar les millors rutes a l’aire lliure per a excursions de senderisme a la muntanya, itineraris de tours en bici, voltes en MTB i fins a 70 tipus d’activitats.

XAVIER ALSINA

Empresa dedicada a la construcció industrial i obra pública, amb seu al Polígon de Les Ferreries de Campllong (Girona).

YTER

Empresa dedicada al disseny de mobiliari urbà d’acer, fusta i formigó. Pensats per participar en els projectes més ambiciosos.