Empreses Sòcies

Ja són 84 les empreses de diversos sectors de la província de Girona que han decidit formar part del Fòrum Carlemany. Totes elles són representades per membres que participen en alguns dels Grups de Benchmarking amb l’objectiu de compartir experiències per la millora contínua de les seves organitzacions.

Agència per a la competitivitat de l’empresa, adscrita al departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Societat distribuïdora d’energia elèctrica, amb xarxa pròpia, inscrita en la Secció 1a del Registre Administratiu de Distribuidors, Comercialitzadors i Consumidors.

Grup tèxtil espanyol de capital privat fundat l’any 1968. Dedicat especialment al món dels fils sintètics.

Empresa dedicada des de 1983 al sector de la automatitzacio i control de procesos industrials.

Disseny i fabricació de vàlvules per la industria química, petroquímica i gas.

Especialistes en la venda de mobles per a exteriors. Fabricant de gandules, para-sols, sofàs, taules i cadires per a exteriors.

Empresa comercialitzadora d’energia elèctrica. Forma part del grup empresarial Bassols, que va iniciar la seva activitat elèctrica l’any 1905.

Empresa especialitzada en la investigació, fabricació i comercialització d’ingredients i additius destinats al sector de l’alimentació.

Especialistes en dissenyar i construir estructures singulars, façanes i tancaments complexos amb vidre, acer, alumini, fibra de carboni i altres materials d’alta tecnologia.

Empresa dedicada a la fabricació, venda i distribució de masses congelades, productes de fleca, bollería i pastisseria congelats.

Empresa familiar dedicada a la torrefacció i comercialització de productes i sistemes vinculats amb el cafè.

El seu objectiu es millorar la competitivitat empresarial a les nostres comarques i oferir recursos a les empreses per la millora continua de la seva gestió.

El càmping Castell Montgrí, inaugurat l’any 1973, té una superfície de més de 26 hectàrees. El càmping forma part del grup Mascort.

Quatre generacions de xarcuters i la tecnologia més avançada del sector per innovar en l’elaboració de productes de xarcuteria de gran qualitat.

Xarxa immobiliària integrada per professionals amb llarga trajectòria i reconegut prestigi nascuda l’any 1.990

Empresa d’ascensors dedicada a serveis de manteniment, instal·lacions i renovació d’ascensors, així com solucions per mobilitat reduïda i solucions industrials.

Especialista en solucions de maquinària per a la industria de la conversió de l’envàs flexible.

Industria química dedicada a la producció d’especialitats químiques per a la indústria manufacturera s nivell mundial.

Constructora moderna i compromesa, tant d’obra civil com d’edificació, implantada a la totalitat del territorio espanyol i que ja ha iniciat la seva expansió a l’exterior.

Especialitzats en temes fiscals, contenciosos, laborals i mercantils, assessorament en fiscalitat corporativa, planificacions fiscals i reestructuracions empresarials.

Distribució de productes i maquinària per a la neteja industrial.

Empresa del sector d’enginyeria amb diversos àmbits d’actuació: enginyeria industrial, projectes integrals, gasos combustibles, instal·lacions energètiques, etc.

Fabricació integral d’elements de fixació i tornilleria d’alta resistència. Subminstrament a fabricants de la indústria d’automoció i de la indústria en general.

Empresa especialitzada en el disseny, producció, distribució i innovació de bombes, sistemes i equips de gestió de l’aigua pel sector domèstic i residencial.

Empresa d’origen familiar amb més de 93 anys d’experiència en el sector de la distribució i comercialització de subministraments per a automòbils.

Proveïdor de tecnologia innovadora a les empreses per tal de donar resposta a les seves necessitats d’innovació.

Marca líder en fabricació de gomes d’esborrar i un referent internacional en artícles de paperería, oficina, escolars i per belles arts.

Empresa dedicada a la instal·lació de finestres oferint una proposta diferencial basada en la total orientació al client de tota la organització.

Sota la marca Maynou, és una empresa dedicada a l’emmagatzematge frigorífic, principalment producte congelat, però també fred positiu i temperatura controlada.

Frillémena, S.A. és una empresa familiar, dedicada des de l’any 1.981 a l’activitat de magatzem frigorífic.

Fabricants de Patates Xips, Snacks i Fruits Secs amb marca pròpia (800 referències) i distribuïdors de marques externes d’empreses consolidades.

Empresa dedicada a la fabricació de Galetes, fundada el 1908 i amb seu a  Santa Coloma de Farners.

Estudi dedicat al disseny i a un servei complet més enllà del recurs gràfic, oferint un servei integral que englobi compromís, assessorament i experiència.

Club de futbol de referència de les comarques gironines fundat el juliol de 1930, el qual va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió.

Ofereixen suport professional a través d’un equilibri entre la prestació d’un servei professional adequat i el suport a l’evolució empresarial dels seus clients.

Experts en la distribució de fruita i verdura espanyola als països del nord d’Europa. Disposen d’un amplíssim catàleg de productes.

Empresa líder en l’automoció a la província de Girona. Concessionari oficial de Citroen, Toyota, Jeep y Alfa Romeo entre altres marques.

Operador logístic de serveis de transport per carretera amb delegacions a Girona i Valls.

El primer grup turístic de Catalunya, líders i de referència especialitzada en productes i serveis per a l’hostaleria, la restauració, les col·lectivitats i l’empresa.

És un dels principals referents comercials i de serveis a la zona fronterera de La Jonquera i El Portús.

Empresa especialitzada en Software Empresarial amb més de 20 anys al sector i una amplia experiència en implantacions amb SAP Business One.

Proveïdor líder a l’oficina i els mercats escolars. Fabricants d’una àmplia gamma de productes de consum i amb marques mundials com Elba i Oxford.

Dedicada a la producció de caramels de goma i gels dolços. Exporta a pràcticament tots els països de la UE i és Líder al mercat espanyol de caramels.

Hipra es dedica a la recerca, producció i comercialització de productes veterinaris.

Hotel Ultonia i Gran Ultonia. Operen al centre de Girona des de 1962.

Dedicada a la fabricació de tuberia de frens hidraulics, direcció assistida i aire acondicionat, dins la divisió de transer de fluids del grup Hutchinson.

Fabricant líder i amb gran experiència del sector dels panells aïllants sándwich i sistemes constructius per a tancaments metàlics.

Format per un grup d’empreses especialitzades en el sector de les Tecnologies de la infomració i de la Comunicació TIC, oferint així un servei més eficient i aportant un gran valor afegit a la companyia.

Julià Grup és una empresa de creació, desenvolupament i distribució de mobles, complements i articles de descans, expandint.-se a nivell internacional.

Empresa familiar dedicada a la fabricació de gelatines i hidrolitzats de col·lagen des de 1947. Actualment, el major fabricant de gelatina espanyol amb capital exclusivament nacional.

Indústria càrnia creada el 1917. Especialitzada en pernil cuit d’alta qualitat i en embotit secs, sota l’ensenya Carsodo.

Desenvolupament de negocis, especialment d’expansió internacional.

Negoci familiar basat en més d’un segle de tradició avícola, productor principal de les comarques gironines i un dels líders a Catalunya.

Empresa dedicada a la venta de productes 100% naturals, sense transgènics ni additius: begudes naturals sense ingredients d’origen vegetal.

Empresa distribuïdora tècnica especialitzada en productes per la producció i el manteniment industrial a nivell mundial.

Empresa líder en serveis professionals de recursos humans i en solucions en l’àrea de captació de talent a Catalunya.

Empresa especialitzada en instal·lacions industrials i el seu manteniment, i en l’automatització de la producció, robòtica col·laborativa i Ciberseguretat Industrial.

Grup de referència dins el sector de la distribució i el gran consumo a Espanya, i amb presència internacional.

Associació científica internacional per a la salut laboral i ambiental en la producció i ús de productes químics. Té una pertinença mundial.

Empresa líder en tecnologia i fabricació de línies completes claus-en-mà per a l’elaboració de productes carnis.

MIMASA ofereix solucions a mida per al sector de la indústria alimentària, maquinària de procés i sistemes per al rentat, higienització i assecat de tot tipus.

Dedicada a l’extracció i micronització de minerals com a càrregues, fillers i extenders per a la indústria.

Compta amb una llarga gama de dominis: so profesional, iluminació espectacular, seguretat, Car Audio, altaveus, escenari, material per DJs, etc.

Tercera generació  de la família que es dedica al cultiu de pomes a l’Empordà. El 2016, després de 4 anys de recerca.

Firma internacional francesa de moda per a dones.

Àmplia gamma de pernils i embotits, cuits i curats, carns fresques i plats preparats. Neix a Olot, amb amor per la tradició i les ganes d’innovar per millorar cada dia.

El PGA Catalunya Resort és una combinació d’un golf de primera categoria, un hotel reconegut internacionalment i d’una arquitectura contemporània.

Fabricació i muntatge d’elements prefabricats per a la contrucció industrialitzada.

Empresa de Girona especialitzada en la comercialització de peix i marisc de tot tipus, i també congelats excepcionals.

Especialitzada en el desenvolupament i en la fabricació de solucions pel repintat, la reparació i la fixació en els sectors de l’automòbil, la indústria, la construcció, etc.

Companyia dedicada a la impressió de productes en rotativa d’alta qualitat heatset i coldset amb un alt grau d’automatització.

Principal productor mundial de gelatina i pèptids de col·lagen a través d’operacions d’última generació amb un compromís de qualitat, seguretat i sostenibilitat.

A Sant Dalmai som experts en càrnics i formatges des de 1964. Tradició i experiència ens avalen per oferir un producte de qualitat i adaptat a les necessitats de cada client.

Sixtemia és un estudi especialitzat en desenvolupar aplicacions mòbils (Apps) natives per a dispositius iOS (iPhone / iPad) i Android (Smartphones / Tablets).

Dedicada a la fabricació i comercialització de sistemes de ventilació per entorns domèstics, comercials i industrials.

Especialistes en equipacions de ciclisme personalitzades, casual, running i triatló. Un firma que es situa amb una creixent quota de mercat a nivell estatal.

Fabricant de portes hermètiques per a la indústria des de 1921 mitjançant una gama de productes d’alta qualitat i rendiment.

Aassessorament i gestió de PIMES en les àrees fiscal, laboral, comptable, legal, auditoria, gestió de qualitat-ISO, rrhh, tràmits, protecció de dades, assegurances, etc.

Tecalum Industrial està especialitzada en la fabricació de productes d’alumini per el sector industrial.

Empresa familiar amb una trajectòria de 30 anys en el sector dels sistemes de seguretat.

Disseny, fabricació i instal·lació de tot tipus de tendals, pèrgoles, carpes, para-sols, cortines i estructures tèxtils per a particulars, hostaleria i indústria.

Institució pública que s’integra en el sistema d’universitats públiques catalanes, excel·leix en la docència i en la recerca i participa en el progrés i el desenvolupament de la societat.

Empresa familiar amb el capital exclusivament gironí dedicada a la gestió de supermercats propis de proximitat.

Empresa especialitzada en la manufactura de filats d’alta qualitat mitjançant el sistema open end.

Empresa dedicada a la construcció industrial i obra pública, amb seu al Polígon de Les Ferreries de Campllong (Girona).