Fòrum 2020

El Fòrum Carlemany durant aquest 2020 ha evolucionat i ha progressat adaptant-se a la situació actual, mostrant la capacitat de fer Benchmarking amb uns nous escenaris i adaptant l’organització i la tecnologia necessàries per poder seguir compartint coneixement. 

Les sessions de treball s’han convertit en sessions virtuals, híbrides i transversals, amb una dinàmica digital que ha permès oferir més coneixement, benchmarking de qualitat i una participació eficient i activa. No és el mateix viure el Benchmarking en primera persona, però el Fòrum s’ha adaptat sense perdre l’essència i els seus objectius per fer millors als seus membres i empreses sòcies. Ciberseguretat, la venta híbrida, innovació o adaptació a l’era Covid, han estat alguns dels titulars tractats en els diferents grups de treball. 

La pandèmia tampoc ha permès organitzar la Gala anual del Fòrum Carlemany, el moment esperat de trobada de tots els seus membres i el dia de l’entrega dels guardons Falcó Carlemany i Soci d’Honor de l’any. Conseqüentment, l’entitat s’ha seguit adaptant, fent un reconeixement íntim als seus guardonats Guillem Terribas (llibreria 22) i Jordi Cuixart (Òmnium Cultural. 

A mitjans d’any, el Fòrum Carlemany va decidir fer una donació en nom de totes les empreses sòcies, al programa CORONA’T que lideren els doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà per la recerca de la Covid19. 

Actualment el Fòrum està format per 96 empreses, representades per 400 directius i directives als 13 grups de Benchmarking, liderats per 26 coordinadors/es. L’entitat, reconeix als empresaris i empresàries, directius i professionals que en formen part, per la gran tasca, aquests dies més dura que mai, que estan realitzant per afrontar els reptes, la rendibilitat i el risc de les seves empreses per recuperar la normalitat, considerant imprescindible que els teixits productius, les organitzacions professionals i les empreses en general mantinguin l’activitat. 

El 2020 ha estat atípic, però el Fòrum no s’ha aturat. 

VÍDEO-RESUM DE L’ACTIVITAT AL FÒRUM DURANT EL 2020: 

Deixa un comentari