Gala 2021, la retrobada

Aquest dijous 1 de Juliol es va celebrar la 15ª Gala Fòrum Carlemany 2021 al Hotel Camiral del PGA Catalunya, moderada per el periodista Xavi Coral i amb més de 170 persones assistents. Enguany, va ser una Gala molt emotiva i especial, després de més d’un any sense poder fer retrobaments a causa de la pandèmia.

L’acte va començar amb l’entrega dels guardons anuals, el Falcó Carlemany i el Soci d’Honor. El primer es va lliurar a la Fundació Autisme Mas Casadevall de Serinyà i el nomenament al Soci d’Honor va ser per al Dr. Bonaventura Clotet.

Falcó Carlemany
FUNDACIÓ AUTISME MAS CASADEVALL
Té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones joves
 i adultes amb Trastorns de l’Espectre Autista.

Soci d’Honor
DR BONAVENTURA CLOTET
Referent mundial en la investigació contra el VIH.
 Cap del servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol,
president de la Fundació Lluita contra la Sida,
director de l’Irsicaixa i impulsor de #joemcorono

A la taula rodona habitual entre els guardonats, el Dr Clotet va destacar que el millor aprenentatge que hem adquirit amb aquesta pandèmia és que la col.laboració en la recerca ha estat molt més important del q es habitual i la solidaritat ha permès avançar molt ràpid en la recerca dels fàrmacs. El Sr. Lluís Desoi, president del comitè executiu de la Fundació Mas Casadevall, va afirmar que la clau de l’èxit de la fundació és que es lidera per les famílies dels usuaris, que busquen la felicitats i benestar dels seus.

Com a any excepcional, en aquesta edició es va dedicar una part de l’acte a fer un reconeixement sanitari amb una taula rodona representada pel sector sanitari gironí amb la presència del Dr. Josep Vilaplana, president del Col·legi de Metges de Girona, la Sra. Silvia Bardalet, vicepresidenta del Col·legi d’Infermeres de Girona i el Sr. Toni Maneu, director de negoci humà d’Hipra. Tots ells van explicar el desgast físic i emocional que van patir els sanitaris durant la pandèmia al veure els pacients sols i la importància de l’intercanvi de coneixement que hi ha hagut entre la comunitat científica per avançar ràpidament.

Per finalitzar, es va realitzar el relleu de la presidència del Fòrum Carlemany que deixa Francesc Bosch (Dibosch) després de 4 anys acompanyat d’Enric Paredes (Paredes Associats) com a vicepresident. Bosch passa la nova presidència a la Sandra Masoliver (Masoliver), que serà la primera dona presidenta del Fòrum, amb en Joan Castell (Sarrats) com a vicepresident.

Un agraïment un any més a tots els assistents que ens vau acompanyar.

Adjuntem diversos links dels moments més destacats:

VÍDEO DE L’ACTE : https://www.youtube.com/watch?v=79T8nlVZkh8
PARLAMENT FUNDACIÓ MASCASADEVALL : https://www.youtube.com/watch?v=ZPl9CY3IpuQ 
PARLAMENT DR BONAVENTURA CLOTET : https://www.youtube.com/watch?v=o50tyF1mHSs 
RELLEU DE PRESIDÈNCIA : https://www.youtube.com/watch?v=6QiMuy942Ps 

Deixa un comentari