GIG – Per un front comú en defensa de la democràcia i els drets fonamentals

Les entitats integrants del Grup Impuls per Girona (Cambres de Girona, Palamós i Sant Feliu, FOEG, Pimec Girona i Fòrum Carlemany) es posen a disposició del Parlament de Catalunya per integrar un front comú en defensa de la democràcia i els drets fonamentals a Catalunya, una demanda que el seu President, Roger Torrent, va fer al seu discurs de diumenge. Creiem que cal que institucions i entitats de tota mena han de prendre partit en la demanda de respecte a les decisions del Parlament per acabar amb la judicialització de la política i la crispació. La nostra societat sempre s’ha fonamentat en la cultura de la pau i el respecte, i així volem continuar. 

Un cop més, volem reclamar a l’Estat espanyol iniciar un diàleg on tinguin veu les institucions que legítimament ens representen, instant totes les parts a una negociació política que la gran majoria de la societat catalana reclama. 

És per això que, des de les institucions i entitats econòmiques de les comarques gironines, ens oferim a participar en tot allò que pugui contribuir millorar la situació actual i a recuperar un escenari de normalitat, investint com més aviat millor un president de consens. 

Refermem el nostre compromís de treballar pel creixement econòmic en benefici del conjunt de la població, superant aquests moment difícils. La bona feina de les empreses i els treballadors també són cabdals per consolidar l’actual procés de recuperació econòmica.

Deixa un comentari