La Gala 2022 entra en erupció

Aquest dijous 14 de Juliol s’ha celebrat la 16ª Gala Fòrum Carlemany 2022 a Ca l’Enric de la Vall de Bianya, moderada per la humorista Agnès Busquets. Durant l’acte s’ha fet entrega dels dos guardons que atorga l’entitat a persones o entitats que han destacat per la seva tasca.

Aquest 2022 la Gala s’ha recuperat en el seu format prepandèmic i hi han participat més de 220 persones, principalment, els directius i directives socis i les autoritats convidades del territori.

El premi Soci d’Honor ha estat per l’empresària olotina Anna Navarro i el Falcó Carlemany s’ha atorgat a l’Associació de Dones del Món rural, nascuda a la demarcació de Girona però amb implantació arreu de Catalunya.

Així mateix, en aquesta edició el Fòrum Carlemany ha estrenat logotip, imatge i, per tant, també guardons nous. Aquesta és la primera edició sota la presidència de Sandra Masoliver, directora general del Grup Masoliver, que va prendre el relleu l’any passat a Francesc Bosch.

El premi Soci d’Honor s’ha lliurat a l’empresària olotina Anna Navarro, qui va ser considerada el 2021 la dona més influent del món en l’àmbit tecnològic per la revista AnalyHcs Insight. En el seu discurs de rebuda del guardó, Navarro ha demanat més presència femenina en els lideratges empresarials, sobretot al sector tecnològic: “Cal començar a introduir moltes més dones líders perquè fem molt bon equip. Tenim valors i talents diferents. És molt important que la tecnologia del futur sigui equilibrada”, ha reclamat. El reconeixement com a Sòcia d’Honor s’atorga a aquelles persones de “prestigi reconegut” que “s’hagin distingit per defensar els valors i principis” del Fòrum Carlemany en la seva trajectòria professional. El doctor Bonaventura Clotet, Jordi Cuixart, Jaume Roures, Pilar Rahola, Muriel Casals, Artur Mas o Antoni Bassas són algunes de les personalitats que el van obtenir en anteriors edicions.

Dolors Català, ha recollit el guardó de l’Associació de Dones del Món Rural, com a presidenta de l’entitat. L’associació, formada el 2008, vetlla pels drets, interessos i necessitats de les dones que treballen al sector agrícola i ramader. La presidenta, en el seu discurs, ha remarcat que per a la supervivència de l’agricultura i la ramaderia és necessari que el sector recuperi prestigi i tingui reconeixement social. Dolors Català ha convidat les dones pageses a “sortir de les explotacions” i a mirar què s’està fent a fora. Ha agraït el guardó, valorant “l’impuls que ens donarà aquesta distinció perquè es puguin reconèixer totes aquelles dones que darrere les seves petites explotacions, fan coses grans”. El Falcó Carlemany s’entrega a una persona o entitat que “hagi contribuït amb la seva dedicació i esforç a un projecte cívic i social” i que aquest “s’hagi distingit pel seu impacte positiu i sostenible en el seu entorn i s’hagi convertit en un dinamitzador i motor de progrés social i col·lectiu”. La Fundació Autisme Mas Casadevall, Guillem Terribas, la Fundació Gasol, Sor Lucia Caram o el garrotxí Cristòbal Colón són alguns dels guanyadors del Falcó Carlemany d’edicions passades.

Durant la Gala, la presidenta del Fòrum Carlemany, Sandra Masoliver, també ha agraït el treball fet perquè l’organització “cada dia pertany més a les persones, de tots els qui en formem part i que aportem valor a cada pas que donem”. Masoliver ha remarcat que “500 professionals ja som al Fòrum, agents de canvi del nostre territori que gràcies a les 45 sessions anuals de benchmarking al coneixement compartit i a la humilitat per aprendre fan que avui sigui el Fòrum un model exitós, productiu i competitiu preparat per acompanyar-nos en el nostre dia a dia”.

Un agraïment un any més a tots els assistents que ens vau acompanyar.

 

VÍDEO DE L’ACTE : https://www.youtube.com/watch?v=WCvFPHQNjXs&t=10s

Deixa un comentari