Territori Fòrum

El Fòrum Carlemany neix a Girona l’any 2003 impulsat per un grup reduït d’empreses que compartien dos grans objectius: l’excel·lència en la gestió empresarial i la millora contínua de les seves empreses. Avui, 18 anys després, l’entitat segueix perseguint aquests dos grans objectius, assolint-los dia a dia, trobada rere trobada mitjançant el benchmarking.

L’any 2018 l’entitat tenia 75 empreses associades, les quals estaven representades per 350 membres directius i directives.

Avui, el Fòrum Carlemany està format per 100 empreses sòcies de les comarques gironines, representades per 450 directius i directives que posen en pràctica l’intercanvi de coneixements i experiències a través de reunions trimestrals i trobades transversals dels seus 13 grups de benchmarking.

El Fòrum Carlemany neix a Girona i avui està format per un centenar d’empreses establertes o directament vinculades amb les comarques gironines. En concret, actualment les empreses sòcies del Fòrum es troben un 44% al Gironès, un 15% a La Selva, un 11% a la Garrotxa, un 8% al Pla de l’Estany, un 7% a l’Alt Empordà i un 5% al Baix Empordà, entre d’altres.

Aquesta és la imatge d’avui de la representació territorial del Fòrum, que dia a dia s’actualitza amb una gran diversitat de membres actius que la formen, amb la motivació contínua de compartir coneixement i millorar contínuament.

Deixa un comentari