Tot a punt per a la gala del fòrum Carlemany 2018

 Les empreses sòcies del Fòrum Carlemany i tots els i les professionals que participen en els grups de benchmarking tenen una data esperada i anotada a les seves agendes que és el dia de la trobada anual, anomenada la Gala del Fòrum Carlemany.

Aquest any se celebra el dijous 5 de juliol, a l’AC Hotel by Marriott Palau de Bellavista de Girona. És una festa que se supera any rere any gràcies al treball incansable de la comissió organitzadora i de la secretaria tècnica, i en la qual es preveu una assistència de més de 250 convidats. L’acte serà presentat i conduït per Pere Mas, periodista radiofònic de RAC1, conegut per les seves intervencions intel·ligents i clares, i per fer “L’ull de poll” de la tertúlia en el programa de Jordi Basté. És també una diada d’homenatge als coordinadors i coordinadores que lideren els onze grups de benchmarking i de compartir amb persones, entitats privades o institucionals amb qui hem col·laborat el darrer any.

Tot plegat uns moments  d’emocions i sentiments especials de pertinença per a tots els que formem part del Fòrum Carlemany, i de poder celebrar plegats la feina ben feta.

La gala és tot això. Però l’esdeveniment que li dona una dimensió especial és el reconeixement del soci d’honor del Fòrum a aquelles persones físiques o jurídiques de prestigi reconegut que s’hagin distingit per defensar els valors i principis de Fòrum Carlemany en la seva trajectòria professional, i que enguany és per al periodista i comunicador Antoni Bassas, una de les persones que més a prop ha viscut l’activitat política, social i esportiva els darrers trenta anys en aquest país des de la seva posició de periodista compromès. També, amb l’entrega del Falcó Carlemany a la persona o entitat que de forma molt especial hagi contribuït amb la seva dedicació i el seu esforç a un projecte cívic i social.

Un projecte altruista que s’hagi distingit pel seu impacte positiu i sostenible en el seu entorn comunitari i que s’hagi convertit en dinamitzador i motor del progrés social i col·lectiu. En aquest cas farem un merescut reconeixement a la monja contemplativa i activista del monestir de Santa Anna de Manresa, Sor Lucía Caram, que ens explicarà amb la seva energia i claredat habitual el projecte social “Els invulnerables”, i de ben segur reflexions d’un alt sentit comú i consciència.Tots dos representen excepcionalment valors identificats amb el Fòrum Carlemany.

Serà un autèntic plaer i un goig poder compartir moments amb Antoni Bassas i Sor Lucía Caram. Enguany, a més, celebrem els 15 anys del Fòrum Carlemany. Una data assenyalada per a una entitat que enfila cap a una maduresa consolidada i amb la possibilitat de poder explicar ja un recorregut que serveixi de model per als futurs relleus. La història de l’entitat serà també protagonista aquest dia. Us esperem a tots i a totes a la gala del Fòrum Carlemany on tindrem l’oportunitat de saludar-nos personalment i agrair-vos la confiança.

 Francesc Bosch

Gerent de Dibosch i President de Fòrum Carlemany

Deixa un comentari