Un fantàstic dia

Ens agradaria compartir amb vosaltres el que vam viure en el fantàstic dia del DRAGON BOAT. 

Tot va començar amb una sessió preparatòria un dilluns tarda per entrenar al mateix estany de Banyoles i de passada, presentar-nos a aquell magnífic drac xinès que presidiria la nau i que ens obriria camí estil Titanic, a cada cop de palada de l’equip, per avançar enmig de l’aigua.

Ja aquest dia vam poder gaudir de la pau que se sent estant al bell mig d’aquell entorn tan maco. El dia de la competició vam començar amb un esmorzar per llepar-se els dits a Serinyà… panxa ben plena i un sol radiant; era el preludi d’un gran dia! Un cop arribats a l’estany, sonava la música, hi havia gent de diferents equips fent escalfaments per tot arreu, organitzadors muntant les activitats paral·leles…. tot anava prenent forma! El paisatge estava preciós, aigua planera i tranquil·la mentre tot l’enrenou passava a l’altre costat de la riba.

Pim, pam! Equip de Metalquimia, a fer-se la foto! Vinga, preparats per sortir! Poseu-vos els salvavides! Agafeu els rems! I en pocs minuts, tots a dalt de la nau amb l’adrenalina a tope, per sortir disparats i fer els 200 metres amb el menor temps i de la forma més coordinada possible.

Clavar rems a l’aigua, cama esquerra recolzada a la barca, seguir els moviments de la persona del davant, braços en forma d’A per aprofitar la força… totes les instruccions anaven creuant els pensament a mesura que les forces s’anaven esgotant. Quins 200 metres més llargs! Tot i això, estava clar: tots a una i endavant!!! Primera regata acabada! I tots contents.

Però encara ho podíem fer millor! Es tractava de repassar què havíem fet bé i què podríem millorar. Acte seguit, a saltar com bojos amb aquelles botes “saltimbanquis” a on vam xalar de valent al ritme de la música. Ja des de llavors i al llarg del dia, alguns companys ens vàreu venir a veure i a compartir estones amb nosaltres!! Vam conèixer les famílies, parelles, fills … i tots plegats vam disfrutar d’unes estones maquíssimes. Segona regata! Tots enfocats i preparats…

Aquí ja es començava a acumular el cansament de la cursa anterior, però en aquell moment res d’això importava; altra vegada amb la fixació de finalitzar el 200 metres, i amb les posicions preses, l’equip va tornar a mostrar la seva força.

Després de dinar plegats sota l’ombra dels arbres, just en aquell moment de relax que t’agafa quan acabes l’àpat, ja posàvem els peus de nou a dins de l’embarcació per fer la regata definitiva, la que havia de superar les anteriors! I així va ser! A cada cursa vam millorar temps i les sensacions eren cada cop més bones!

Bon treball! Bon equip! Mentalitat guanyadora! A banda de millorar respecte a nosaltres mateixos, vam tenir la grata sorpresa que vam acabar guanyant el primer premi a categoria mixta d’empresa! Guanyar va estar molt bé, és clar que sí, però encara va ser millor haver treballat conjuntament, esforçar-nos per una meta comú, compartir-ho i per sobre de tot, passar-ho bé i gaudir d’un magnífic dia plegats!!  

Dossier 5è Festival 7 de maig 2016 

Dossier Dragon Boat x Empreses: https://issuu.com/agendasports/docs/cat-dragon_boat_empreses

Equip Drago Boat de Metalquimia

Deixa un comentari