L’alcalde de Girona Carles Puigdemont, participa en la primera reunió de l’any

El divendres 10 de gener el Parc científic i Tecnològic de la Universitat de Girona va acollir la primera reunió de l’any de Fòrum Carlemany amb l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, com a convidat al dinar del Club del Empresari. 

El Club de l’Empresari és un dels 9 grups de benchmarking que formen el Fòrum Carlemany, a través de les seves reunions trimestrals, es tracten temes d’interès general que enriqueixen els coneixements dels participants, compartint experiències empresarials. 

En acabar la trobada, els assistents continuen amb un dinar, on s’acostuma a convidar una personalitat rellevant per mantenir una tertúlia franca i amena sobre els aspectes de més interès per tots plegats. 

A la reunió hi han assistit Enric Paredes (Auditoria i Assess. Paredes), Francesc Bosch (Dibosch), Francesc Planas (Pref. Planas), Jan Andreu (Grup Andreu), Jaume Juher (Roberlo), Jaume Sanabras (EKM Grup), Joan Agustí (Manxa), Joan Maria Cassany (Icnita), Judith Viader (Frit Ravich), Mª del Mar Nogareda (Laboratoris Hipra), Marc Sansalvado (grup Tecalum-Tecalex), Sandra Masoliver (Comercial Masoliver) i Silvia Albertí (Cuatrecasas).

www.girona.cat

Deixa un comentari