Fòrum Carlemany celebra la Gala 2017

El 13 de juliol ha estat la data escollida per celebrar la Gala 2017 de Fòrum Carlemany una jornada entranyable que s’ha convertit en un dia molt important per tots els associats i partiicpants de Fòrum Carlemany.

En aquesta 12a edició , més de 250 convidats, empresaris, directius, representants  del govern , ajuntament,  i institucions  van participar al lliurament del nomenament del Soci d’honor i el guardó de Carlemany 2017.

El nomenat soci d’honor, distingit  per defensar els valors i principis d’aquesta associació en la seva trajectòria professional , ha estat el Dr. Andreu Mas-Colell, professor catedràtic d’economia a la Universitat Pompeu Fabra i exconseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell. 

Pel que fa al reconeixement Falcó de Carlemany, que distingeix amb un guardó una persona o entitat que d’una manera molt especial hagi contribuït amb la seva dedicatòria i esforç a un projecte cívic i social, ha estat atorgar al director del programa d’epigenètica i biologia del càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge, professor d’investigació Icrea i professor associat de la Universitat de Barcelona, Manel Esteller.

La gala d’enguany celebrada a l’AC Hotel Palau de Bellavista de Girona, ha estat presentada per l’humorista Peyu. El moment més emotiu de la Gala va tenir lloc durant el relleu a la presidència del Fòrum Carlemany, amb la presència del president sortint, Francesc Planas de Prefabricats Planas que no va voler fer balanç de la seva etapa de president , però que va aprofitar per agrair a cada uns dels grups, comissions, membres i socis allà present el recolçament incondicional  durant aquests anys i el nou president, Francesc Bosch de l’empresa Dibosch amb ganes de continuar amb aquesta bona armonia que es viu als diferents grups de benchmarking, recordant que són l’essència de l’associació.  

Aquí podreu veure els moments més destacats de la Gala 2017

Dr. Manel Esteller https://youtu.be/aaOJ8kJcpz8

Dr. Andreu Mas-Colell  https://youtu.be/o1KekxHfidY 

President entrant Francesc Bosch  https://youtu.be/tpcV8a0Q3RM 

President sortint Francesc Planas https://youtu.be/SnNFwfSAUQY

Vídeo Gala 2017  https://youtu.be/C40VAShe4Igç

Deixa un comentari