Fòrum Carlemany celebra la seva IX trobada anual

Aquest dijous 10 de juliol ha tingut lloc la IX Trobada Anual de Fòrum Carlemany a l’Hotel AC Palau Bellavista de Girona.

 En aquesta novena edició es va nomenar Sòrcia d’Honor a la periodista i escriptora Pilar Rahola. El President de Fòrum Carlemany Francesc Planas va lliurar la Placa amb el falcó , símbol de l’associació que representa la fidelitat. 

Tots els assistents van poder gaudir d’una interessant xerrada en la que Pilar Rahola va destacar pel seu gran coneixement sobre Catalunya, oferint-nos amb una energia desbordant, un resum històric del nostre país.

El Reconeixement Falcó Carlemany, que distingeix a aquella persona o entitat que de forma molt especial ha contribuït amb la seva dedicació i esforç a un projecte Cívic o Social, ha estat pel Director de la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines Josep Maria Solé.  

Una entitat que data els seus inicicis l’any 2003 , que vetlla per protegir les persones en situació de vulnerabilitat i que des de les hores ha intervingut en més de mil vides de persones respecte les quals ha assumit alguna institució jurídica de protecció. Avui dia ja compta amb uns 700 tutelats.

Victor Küppers va ser l’encarregat de tancar la trobada, amb una brillant conferència sobre l’efecte actitud i viure la vida amb entusiasme.  

Al finalitzar l’acte, tots els assistents vam gaudir d’un aperitiu i una copa de capa en un ambient privilegiat, amb unes vistes de la ciutat de Girona des de la terrassa de l’Hotel. 

.

Deixa un comentari