Fòrum Carlemany

Qui som?

Som una associació sense ànim de lucre que neix a Girona l’any 2003 impulsada per unes 60 empreses (actualment 88), que comparteixen dos grans objectius: l’excel·lència en la gestió empresarial i la millora contínua de les seves empreses.

Per contribuir a l’assoliment d’aquests objectius, es dóna suport a l’intercanvi de coneixements i experiències a través de l’eina del Benchmarking, tècnica de gestió empresarial, que pretén descobrir i definir els aspectes que fan que una empresa sigui més rentable que un altre, per després adaptar el coneixement adquirit a les característiques de la nostra pròpia empresa, més de 300 directius hi participen actualment als 12 grups creats.

MISSIÓ

La Missió de Fòrum Carlemany és crear un espai i front comú on emprses que comparteixen inquietuds en la millora continua per assolir l’excel·lència en la gestió empresarial, s’ajuden a desenvolupar-se i a millorar la seva competitivitat global, utilitzant l’intercanvi de coneixement i d’experiències.

VISIÓ

La Visió de Fòrum Carlemany és assolir el creixement del nivell dels directius i la competitivitat de les empreses. Alhora, ser un referent empresarial i influir en la societat com a motor de millora i desenvolupament de progrés.

PRINCIPIS

Els Principis de Fòrum Carlemany són:

Independència

Compromís

Rigor (social, empresarial i amb el Fòrum)

Confidencialitat

VALORS

Els Valors de Fòrum Carlemany són:

Treball en equip

Proactivitat

Coneixement compartit

Humanisme

EMPRESES SÒCIES

Ja són 88 les empreses que han decidit formar part del Fòrum Carlemany.

ÒRGANS DE GOVERN

JUNTA DIRECTIVA

És l’òrgan delegat per l’Assemblea per al govern i administració de l’Associació, que impulsa i dirigeix el dia a dia de tota l’activitat de Fòrum Carlemany.

CONSELL ASSESSOR

És un òrgan consultiu que assessora la Junta Directiva i l’ajuda a formular els plantejaments estratègics a llarg termini.

CODI ÈTIC

Per tal d’assolir els objectius del Fòrum Carlemany seguint uns valors i uns principis comuns, compartim un codi ètic que ens fa assolir l’excel·lència empresarial de la millor manera.

EMPRESES COL·LABORADORES